top of page

THUISVERPLEGING OP MAAT

Thuisverpleging na ziekenhuisopname, bij ziekte of mindervaliden

Na bijvoorbeeld een ziekenhuisopname, bij een chronische of langdurige ziekte of als u mindervalide bent, kunt u extra medische zorg nodig hebben. Zorg die u het liefst ontvangt in uw eigen huis. In dit geval is thuisverpleging de ideale uitkomst. De verpleging aan huis neemt alle belangrijke zorgtaken uit handen: van wondverzorging tot aan stomazorg en het toedienen van infusen en injecties. Daarnaast kunnen wij andere praktische zaken voor onze rekening nemen, zoals het medicatiebeleid en voorlichting bij diabetes. Wij hebben oog voor elke patiënt en diens behoeftes. Wij zijn hierdoor in staat om service op maat te leveren. Bovendien bieden wij niet enkel verpleegtechnische diensten aan. Wij werken nauw samen met een medische pedicure, kinesist en kapster aan huis. Verder kunnen wij u voorzien van allerhande hulpmiddelen voor bij u thuis zoals een alternatingmatras, een ziekenhuisbed, personenalarm, incontinentiemateriaal,... 

Onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat u de aandacht en medische zorg krijgt die u verdient en niet langer afhankelijk bent van uw omgeving.

Antwerp Nurses

Klein en hecht team thuisverpleegkundigen

Antwerp Nurses bestaat uit een klein en hecht team thuisverpleegkundigen. Met meer dan 10 jaar ervaring in de zorg weten wij als geen ander medische zorg te verlenen in allerlei situaties. Ook hebben wij  alle kennis én liefde voor ons vak. Onze sleutelwoorden? Dat zijn professionaliteit, vakkundigheid, persoonlijke aandacht en kwaliteit. Niet alleen bieden wij medische zorg, hygiënische zorg en palliatieve zorg: wij geven u ook een stukje vertrouwen en gezelligheid. Wij zijn pas tevreden als wij u niet alleen hebben kunnen verzorgen, maar ook een glimlach op het gezicht hebben kunnen bezorgen. Uiteraard staan wij dag en nacht voor u. klaar. 

 
Antwerp Nurses icoon

Contacteer ons

Wilt u meer informatie over ons en onze diensten? Kijk dan op de website of bel of e-mail ons direct.

bottom of page