top of page

TARIEVEN THUISVERPLEGING ANTWERP NURSES REGIO ANTWERPEN

Derdebetalingsregeling en aanvraag EID

Antwerp Nurses werkt samen met alle ziekenfondsen via de derdebetalersregeling. Daarom hoeft u zelf niets aan de verpleegkundigen te betalen. Om gebruik te maken van de derdebetalersregeling is Antwerp Nurses verplicht om bij elk bezoek uw persoonlijke EID in te scannen. Dit is een regeling van het RIZIV, en geldt sinds 1 oktober 2017.

Indien uw kaart geweigerd wordt of niet werkt, kunnen wij geen gebruikmaken van de derdebetalersregeling. In dat geval wordt de factuur rechtstreeks naar de patiënt opgestuurd in plaats van naar het ziekenfonds. Is uw kaart defect, heeft u deze verloren of is de vervaldatum verstreken, vraag dan bij uw gemeente een nieuwe EID aan. Via de spoedprocedure heeft u uw kaart dan binnen 3 dagen binnen.

Indien u privaat verzekerd bent of handelingen/zorgen wilt die niet in uw zorgverzekering zijn opgenomen, dan is er een zorgcontract op maat mogelijk.

Antwerp Nurses

Overzicht aangerekende erelonen

Maakt u als patiënt gebruik van de derdebetalersregeling? Dan bezorgen wij u maandelijks een overzicht van de erelonen die door ons aan het ziekenfonds zijn aangerekend. Dit overzicht plaatsen wij elke maand in uw persoonlijke digitale eBox. Via https://www.mybelgium.be - gezondheid kunt u uw eBox op elk gewenst moment raadplegen door simpelweg op volgende link te klikken: eBox.

 

Heeft u nog vragen over de derdebetalersregeling, het overzicht van aangerekende lonen of de dienstverlening van Antwerp Nurses, neemt u dan gerust even contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

 
Antwerp Nurses icoon

Contacteer ons

Voor meer informatie!

bottom of page